Vacature

Werkvoorbereider

 

Ben jij enthousiast, gedreven en heb je een passie voor technische projecten? Dan is Montage Onderneming Benelux B.V. (MOB) in Rotterdam op zoek naar jou!

In verband met uitbreiding zijn wij per direct op zoek naar een Werkvoorbereider. MOB is al sinds 1985 actief in de chemische en petrochemische industrie en de olie- en gasbranche.

 

DE JOB

Als Werkvoorbereider ben je mede verantwoordelijk voor het verzorgen van tekeningen, procedures en de technische en administratieve werkvoorbereiding aan de hand van het bestek. Dat betekent dat je bestek, tekeningen en overige verstrekte informatie en inlichtingen bestudeert. Kwaliteitsissues bespreek je met de QA/QC medewerker. Vervolgens stel je projectmappen samen en verzorg je documentatie en complete werkmappen. Je ondersteunt voormannen, (hoofd)uitvoerders en projectleiding en je stelt tijdsplanningen op. Je maakt werkbegrotingen, onderhoudt contacten met klanten en je woont vergaderingen bij. Je stelt uittrekstaten op voor materialen en je stelt meer- en minderwerk berekeningen op. Verder verzorg je via de afdeling inkoop bestellingen van piping materiaal en uitbestedingen. Je verzorgt de archivering van de kwaliteitsregistratie op een (deel)project. Je werkt conform de procedures en richtlijnen van de bedrijfssystemen en verzorgt controle- en voortgangsrapportages (bv. in Isocontrol/Progress).  Daarnaast lever je een bijdrage in het aanvragen en verzorgen van werkvergunningen, maak je kostencalculaties en voer je field checks uit. Bij al deze werkzaamheden staan veiligheid, milieu en gezondheid voorop. Je werkt onder supervisie van je senior collega.

 

JOUW PROFIEL

  • Je beschikt over een afgeronde HTS-opleiding;
  • Je hebt aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Je hebt kennis van Microsoft Office;
  • Het diploma Veiligheid voor Operationeel Leidinggevende (VCA-VOL) is een pre;
  • Daarnaast ben je accuraat, besluitvaardig, flexibel, oplossingsgericht, overtuigend, resultaatgericht, een teamplayer en een goede planner en organisator.

 

ONS AANBOD

MOB biedt jou een plezierige en stoere werkomgeving in een ambitieus, middelgroot bedrijf met korte communicatielijnen. Je draagt herkenbaar bij aan het succes van de onderneming. Collegialiteit,  samenwerking, veiligheid en kwaliteit zijn belangrijke waarden voor MOB. Onze arbeidsvoorwaarden zijn goed in orde. Mochten je ambities om verdere opleiding vragen, dan denken we graag met je mee.

 

ONS BEDRIJF

MOB - Montage Onderneming Benelux - is al sinds 1985 actief als mechanisch aannemer in de chemische en petrochemische industrie en de olie- en gasbranche. Onze kernactiviteit is het uitvoeren van multidisciplinaire projecten op het gebied van: nieuwbouw en ombouw van plants, bedrijfsstops, prefabricage en montage van piping, onderhoud en hoogwaardig projectmanagement. Wij voeren hoogwaardig technische projecten uit voor klanten zoals onder meer Shell, ExxonMobil, Kemira en Vopak. Onze dienstverlening getuigt van daadkracht, slagvaardigheid, flexibiliteit en betrokkenheid. Wij zijn en groeiend bedrijf en bieden onze werknemers een flexibele werkomgeving met voldoende doorgroeimogelijkheden en korte communicatielijnen.

 

INTERESSE?

Spreekt dit alles je aan, stuur dan je sollicitatiebrief en CV naar MOB B.V. per e-mail t.a.v. afdeling Personeelszaken, claudia.vangrevengoed@mob-group.com. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Claudia van Grevengoed via tel. 010-4621666 of 06-46190594.

 

Acquisitie stellen wij niet op prijs.