Vacature

Projectmanager

 

Zit project management jou in het bloed, ben je een geboren leider en heb je een passie voor constructieprojecten? Dan is Montage Onderneming Benelux B.V. (MOB) op zoek naar jou!

 

In verband met uitbreiding zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Project Manager. MOB in Rotterdam is een bedrijf in beweging met ambitieuze plannen en werkt al sinds 1985 voor de belangrijkste bedrijven in de (petro)chemische industrie en de olie- en gasbranche.

 

DE JOB

Als Project Manager ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van klantcontacten. Je zorgt voor de verschillende momenten van informatieoverdracht met de klant (kick-off meeting, structurele rapportages, vergaderingen bijwonen etc.). Je kent het contract van A tot Z, zorgt voor contractbewaking en bent verantwoordelijk voor de projectuitvoering conform het contract. Je bent verantwoordelijk voor de financiële rapportages en monitort deze; in geval van afwijkingen onderneem je gepaste acties. Je bent verantwoordelijk voor het proces van meer- en minderwerk en wikkelt het financiële proces hiervan af. Je zorgt dat de facturatie zorgvuldig en op tijd wordt uitgevoerd en volgt deze tot het moment van betaling. Je bewaakt de contract scope en bent verantwoordelijk voor het in kaart brengen van de projectbehoeften op het gebied van gereedschap, equipment en inzet derden. Daarnaast stel je de planningen hiervoor op en bewaakt deze. Je draagt zorg voor een gedegen werkvoorbereiding. Je monitort en rapporteert intern en extern de vooruitgang van het project. Je stelt bouwplannen op en zorg voor overeenstemming met de diverse partijen. Je stelt mede veiligheids- en kwaliteitsplannen op, draagt zorg voor de naleving ervan en draagt de inhoud ervan uit. Je neemt deel aan de HSE en kwaliteitsvergaderingen en -bijeenkomsten en zit deze eventueel voor. Je stuurt het projectteam aan en stemt de teambezetting af op projectplanning en -budget. Je ziet toe op een efficiënte uitvoering van de werkzaamheden in termen van manbezetting, gereedschap, toezicht etc. Je zorgt voor een adequate voortgangs- en efficiëntiemetingen van de werkzaamheden en neemt deel aan uitvoeringsoverleggen (zowel in- als extern). Verder onderhoud je de contacten met derden (MOB werkplaats, leveranciers, onderaannemers, partners en nobo's) en - wanneer van toepassing - maak je een beoordeling en bewaak je de contracten. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van de maandelijkse in- en externe rapportages en zorgt voor goede verslaglegging van besprekingen. Je bent verantwoordelijk voor dossieropbouw en voor evaluaties van de projecten. Bij al deze taken en verantwoordelijkheden staan veiligheid, kwaliteit en gezondheid voorop.

 

JOUW PROFIEL

  • Je beschikt over een afgeronde HBO-opleiding, bij voorkeur in een technische richting;
  • Je hebt aantoonbare projectervaring opgedaan op het snijvlak van industrie en techniek bij een technische dienstverlener of een aangrenzende discipline;
  • Je hebt goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal (mondeling en schriftelijk);
  • Je hebt kennis van Microsoft Office;
  • Je hebt kennis van kwaliteitssystemen;
  • Je beschikt over het diploma Veiligheid voor Operationeel Leidinggevende (VCA-VOL) en je hebt een managementopleiding gevolgd;
  • Je hebt basiskennis van planningssystemen (MS Projects, Primavera);
  • Daarnaast ben je sterk in leiding geven, kun je goed samenwerken, delegeren en motiveren, ben je besluitvaardig en initiatiefvol, klantgericht, omgevingsbewust en organisatiesensitief, mondeling en schriftelijk uitdrukkingsvaardig, kostenbewust, oplossings- en resultaatgericht, stressbestendig en ben je in staat om verantwoordelijkheid te nemen voor je projecten.

 

ONS AANBOD

MOB biedt jou een plezierige en stoere werkomgeving in een ambitieus, middelgroot bedrijf met korte communicatielijnen. Je draagt herkenbaar bij aan het succes van de onderneming. Collegialiteit,  samenwerking, veiligheid en kwaliteit zijn belangrijke waarden voor MOB. Onze arbeidsvoorwaarden zijn goed in orde. Mochten je ambities om verdere opleiding vragen, dan denken we graag met je mee.

 

ONS BEDRIJF

MOB - Montage Onderneming Benelux - is al sinds 1985 actief als mechanisch aannemer in de chemische en petrochemische industrie en de olie- en gasbranche. Onze kernactiviteit is het uitvoeren van multidisciplinaire projecten op het gebied van: nieuwbouw en ombouw van plants, bedrijfsstops, prefabricage en montage van piping, onderhoud en hoogwaardig projectmanagement. Wij voeren hoogwaardig technische projecten uit voor klanten zoals onder meer Shell, ExxonMobil, Kemira en Vopak. Onze dienstverlening getuigt van daadkracht, slagvaardigheid, flexibiliteit en betrokkenheid. Wij zijn en groeiend bedrijf en bieden onze werknemers een flexibele werkomgeving met voldoende doorgroeimogelijkheden en korte communicatielijnen.

 

INTERESSE?

Spreekt dit alles je aan, stuur dan je sollicitatiebrief en CV naar MOB B.V. per e-mail t.a.v. afdeling Personeelszaken, claudia.vangrevengoed@mob-group.com. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Claudia van Grevengoed via tel. 010-4621666 of 06-46190594.

 

Acquisitie stellen wij niet op prijs.