Vacature

Construction Manager

 

Ben jij een constructie manager in hart en nieren, ben je altijd op zoek naar efficiƫntie en heb je een passie voor technische projecten? Dan is Montage Onderneming Benelux B.V. (MOB) op zoek naar jou!

 

In verband met uitbreiding zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Construction Manager. MOB in Rotterdam is een bedrijf in beweging met ambitieuze plannen en werkt al sinds 1985 voor de belangrijkste bedrijven in de (petro)chemische industrie en de olie- en gasbranche.

 

De job

Als Construction Manager ben je verantwoordelijk voor een project en rapporteer je aan de eindverantwoordelijke Project Manager over constructie- en technische aangelegenheden op het project. Je bewaakt de budgetten en deadlines en draagt bij aan de realisatie van het project conform de opdracht, het budget en het tijdschema. Je draagt zorg voor de juiste planning en uitvoering van werkzaamheden conform projectplan. Je controleert de voortgang van projecten en rapporteert hierover intern en extern. Je geeft leiding aan de projectmedewerkers. Je werkt nauw samen met de projectwerkvoorbereiders, QA/QC medewerkers, Veiligheidskundigen en de medewerkers die zich bezig houden met de inkoop. Je bent (mede) verantwoordelijk voor de kwaliteit van het werk. Je verdeelt de werkzaamheden over de diverse medewerkers en houdt hierbij rekening met kennis en kwalificaties. Je houdt tevens jaarlijkse functionerings-/beoordelingsgesprekken. Verder bewaak je de kosten en zie je toe op constructief en economisch verantwoord toepassen van materialen en technieken. Je ziet toe op de werkzaamheden die door derden worden uitgevoerd. Je signaleert en rapporteert meer- en minderwerk, ziet toe op verrekening, stelt meerwerk offertes op en onderhandelt over de meer- en minderwerkzaamheden. Je beoordeelt leveranciers en onderaannemers en koppelt dit terug naar de afdeling Inkoop. Je onderhoudt contacten met opdrachtgevers. Je verifieert ontwerpen, tekeningen en berekeningen en beoordeelt deze op uitvoerbaarheid. Je zorgt voor de overdracht van projectgegevens. Je vertegenwoordigt MOB op projectbijeenkomsten en vergaderingen en neemt hieraan deel. Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van QA/QC-plannen, VGM-plannen en Taak-Risico Analyses. Bij al deze taken en verantwoordelijkheden staan veiligheid, kwaliteit en gezondheid voorop. De Construction Manager rapporteert aan de Project Manager of Operations Manager.

 

Jouw profiel

  • Je hebt MBO/HBO werk- en denkniveau en beschikt over een afgeronde MBO-opleiding in een technische richting, bij voorkeur werktuigbouwkunde;
  • Je hebt goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal (mondeling en schriftelijk);
  • Je hebt kennis van Microsoft Office;
  • Je beschikt over het diploma Veiligheid voor Operationeel Leidinggevende (VCA-VOL);
  • Daarnaast beheers je de uitvoering, kun je goed delegeren, ben je besluitvaardig, initiatiefvol, klantgericht, zowel leidinggevend sterk als een teamplayer, mondeling en schriftelijk uitdrukkingsvaardig, kostenbewust, oplossings- en resultaatgericht, motiverend en stressbestendig.

 

Ons aanbod

MOB biedt jou een plezierige en stoere werkomgeving in een ambitieus, middelgroot bedrijf met korte communicatielijnen. Je draagt herkenbaar bij aan het succes van de onderneming. Collegialiteit,  samenwerking, veiligheid en kwaliteit zijn belangrijke waarden voor MOB. Onze arbeidsvoorwaarden zijn goed in orde. Mochten je ambities om verdere opleiding vragen, dan denken we graag met je mee.

 

ONS BEDRIJF

MOB - Montage Onderneming Benelux - is al sinds 1985 actief als mechanisch aannemer in de chemische en petrochemische industrie en de olie- en gasbranche. Onze kernactiviteit is het uitvoeren van multidisciplinaire projecten op het gebied van: nieuwbouw en ombouw van plants, bedrijfsstops, prefabricage en montage van piping, onderhoud en hoogwaardig projectmanagement. Wij voeren hoogwaardig technische projecten uit voor klanten zoals onder meer Shell, ExxonMobil, Kemira en Vopak. Onze dienstverlening getuigt van daadkracht, slagvaardigheid, flexibiliteit en betrokkenheid. Wij zijn en groeiend bedrijf en bieden onze werknemers een flexibele werkomgeving met voldoende doorgroeimogelijkheden en korte communicatielijnen.

 

Interesse?

Spreekt dit alles je aan, stuur dan je sollicitatiebrief en CV naar MOB B.V. per e-mail t.a.v. afdeling Personeelszaken, claudia.vangrevengoed@mob-group.com. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Claudia van Grevengoed via tel. 010-4621666 of 06-46190594.

 

Acquisitie stellen wij niet op prijs.