Projecten

 

MOB heeft al meer dan 30 jaren ruime ervaring met het uitvoeren van complexe technische projecten. Uit een lange reeks van succesvol afgeronde projecten volgt hieronder ter illustratie een kleine greep van afgeronde projecten die laten zien hoe wij onze opdrachtgevers ondersteunen bij de veilige en tijdige uitvoering van hun projecten.

EMERALD PROJECT: UITBREIDING VAN PRODUCTIECAPACITEIT

Eind februari 2016 ging MOB van start met een project bij Emerald Kalama Chemical in de Botlek - Rotterdam.

lees verder

Turnaround HV-5/6 Shell Pernis

Begin mei 2015 heeft MOB de werkzaamheden voor de grootschalige Turnaround HV-5/6 op Shell Pernis aan opdrachtgever Shell opgeleverd.

lees verder

Montage piping nieuwe tankterminal Vopak

In het voorjaar van 2011 begint MOB voor Koninklijke Vopak met de prefabricage en installatie van leidingwerk en staalwerk voor een nieuw tankpark met 15 nieuwe opslagtanks op de terminal in Vlaardingen.

lees verder

EON WARMTESTATION Rotterdam

In september 2014 heeft MOB de werkzaamheden voor het warmtestation Galileïstraat in Rotterdam van opdrachtgever EON succesvol afgesloten.

lees verder

Tankenpark Vopak ‘2000 Group’

Van september 2012 tot juli 2014 ondersteunt MOB Vopak met de bouw van tankenpark ‘2000 Group’. MOB verzorgt hiervoor op het terrein van Vopak in Vlaardingen het leidingwerk.

lees verder

Nieuwbouw BAVIRO

MOB heeft begin 2010 van Fabricom/GDF SUEZ de opdracht gekregen voor de piping-werkzaamheden voor de bouw van de SITA ReEnergy Bedrijfsafvalverbrandingsinstallatie (Baviro).

lees verder

een specialiteit - Heater Revamps

MOB beschikt over een ruime know how op het gebied van heater revamps en heeft de afgelopen jaren zeer succesvol een aantal complexe heater revamp projecten uitgevoerd.

lees verder

Nieuwbouw ETT 3 Tankenpark

In opdracht van ETT (Euro Tank Terminal B.V.), heeft MOB meegewerkt aan het nieuwe ETT tankenpark 3 in de Rotterdam-Europoort.

lees verder

Facet Project - Shell

Voor dit project verzorgt MOB in 2009 de prefabricage en installatie van 2 verschillende modules op eigen locatie in Rotterdam. De modules worden volgens het ‘plug and play’- systeem gebouwd. Dit betekent dat de modules functioneel naadloos op elkaar aansluiten.

lees verder