Vacature

Allround Communicatiemedewerker

 

Wij zijn op zoek naar een gedreven, creatieve, zelfstartende Allround Communicatiemedewerker met affiniteit voor techniek. MOB is een mechanical contracting organisatie met als kernactiviteiten: mechanical & piping projecten, turnarounds en equipment projecten. Onze kernwaarden zijn: veiligheid, kwaliteit, integriteit, teamwerk en flexibiliteit. Wij zijn een bedrijf in beweging met ambitieuze plannen. Wij zoeken toppers die samen met ons deze plannen omzetten en daarbij kunnen rekenen op een goed personeelsbeleid met aandacht voor persoonlijke groei.

 

Wat ga je doen als Allround Communicatiemedewerker?

Als Allround Communicatiemedewerker neem je het voortouw in alle interne- en externe communicatieactiviteiten. Je ondersteunt en adviseert de directie en draagt door diverse communicatie uitingen bij aan het beleid van de MOB Group. Je vindt het leuk om over complexe, uitdagende technische projecten te berichten en regelmatig een bezoekje te brengen aan de diverse werklocaties (regio Rotterdam en Antwerpen). MOB heeft sinds begin van 2019 een vernieuwd logo en een nieuwe huisstijl, deze zal gedurende 2019 zowel intern als ook extern verder ingevoerd moeten worden.

 

Jouw profiel

 • ondersteunen en adviseren van directie en HR Manager over de communicatie van diverse processen binnen de organisatie;
 • implementatie van het nieuwe logo en de nieuwe huisstijl;
 • up-to-date houden van de social mediakanalen;
 • schrijven van stukjes voor social media, website en het MOB- personeelsblad;
 • bijdragen (in samenwerking met externe bureaus) aan de ontwikkeling van marketingmateriaal, zoals corporate brochure, HR - handboek, projecten sheets, document templates, flyers, brochures, relatiegeschenken, etc.;
 • ondersteuning bij de planning en organisatie van evenementen waaronder beurzen, banenmarkten, evenementen van klanten en partners, en branche-evenementen;
 • ondersteuning bij het organiseren van personeelsuitjes en evenementen;
 • ondersteuning bij het samenstellen van proposals voor klanten;
 • ondersteunen van de communicatie van nieuw te rekruteren mensen voor MOB onder meer via social media.

 

Wij zoeken een professional

 • met een afgeronde HBO en/of WO opleiding op het gebied van Communicatie;
 • met ca. 2-3 jaar werkervaring binnen commerciĆ«le organisaties, bij voorkeur binnen de techniek;
 • met uitstekende schriftelijke en redactionele vaardigheden in het Nederlands en Engels;
 • met uitstekende communicatievaardigheden;
 • die gewend is om samen te werken met externe bureaus.
 • die affiniteit heeft met techniek en complexe petrochemische projecten.

 

Daarnaast beschik je over de volgende persoonlijkheidskenmerken en competenties:

 • Je beschikt over een hands-on, creatieve, enthousiaste en zelfmotiverende mentaliteit
 • Je bent initiatiefrijk, een aanpakker en beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Je bent een spin in het web, een organisatietalent, zelfstandig werkend en staat stevig in je schoenen.

 

Ons aanbod

MOB biedt jou een plezierige en stoere werkomgeving in een ambitieus, middelgroot bedrijf met korte communicatielijnen. Je draagt herkenbaar bij aan het succes van de onderneming. Collegialiteit,  samenwerking, veiligheid en kwaliteit zijn belangrijke waarden voor MOB. Onze arbeidsvoorwaarden zijn goed in orde. Mochten je ambities om verdere opleiding vragen, dan denken we graag met je mee.

 

Standplaats:   Rotterdam

Contractvorm:  Jaarcontract; uitzicht op vast

Aantal contracturen per week:  40 uur per week

 

ONS BEDRIJF

MOB - Montage Onderneming Benelux - is al sinds 1985 actief als mechanisch aannemer in de chemische en petrochemische industrie en de olie- en gasbranche. Onze kernactiviteit is het uitvoeren van multidisciplinaire projecten op het gebied van: nieuwbouw en ombouw van plants, bedrijfsstops, prefabricage en montage van piping, onderhoud en hoogwaardig projectmanagement. Wij voeren hoogwaardig technische projecten uit voor klanten zoals onder meer Shell, ExxonMobil, Kemira en Vopak. Onze dienstverlening getuigt van daadkracht, slagvaardigheid, flexibiliteit en betrokkenheid. Wij zijn en groeiend bedrijf en bieden onze werknemers een flexibele werkomgeving met voldoende doorgroeimogelijkheden en korte communicatielijnen.

 

Interesse?

Spreekt dit alles je aan, stuur dan je sollicitatiebrief en CV naar MOB B.V. per e-mail t.a.v. afdeling Personeelszaken, claudia.vangrevengoed@mob-group.com. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Claudia van Grevengoed via tel. 010-4621666 of 06-46190594.

 

Acquisitie stellen wij niet op prijs.